Tömeges E-mailok kiküldése

Tömeges E-mailok kiküldése

A Funcode rendszeréből lehetőség van tömeges mailokat kiküldeni a jegyvásárlóknak.

Ezt a funkciót használhatjuk értesítésre, vagy akár promócióra is.

Használatához lépj be a “Marketing” menüpontba, kattints az “Email Campaigns” gombra, majd a “Draft a New Email” feliratra.

Ezután döntsd el mi alapján szeretnél leveleket küldeni:

  • “Send to Event Attends” Ezzel a funkcióval adott eseményre/eseményekre vásárolt jegyek alapján küldhetsz ki promóciós témájú levelet! Fontos: Ezt csak annak tudod kiküldeni, aki beleegyezett a jegyvásárláskor, hogy marketing anyagokkal keresd meg!
  • “Send to Costumer Segment” Valamilyen meghatározott szűrés szerint (lakhely, mail cím, vásárolt jegyek száma) küldhető ki promóciós témájú email. Fontos: Ezt csak annak tudod kiküldeni, aki beleegyezett a jegyvásárláskor, hogy marketing anyagokkal keresd meg!
  • „Send an operational email” Ezt válaszd, amennyiben értesítést szeretnél kiküldeni az ügyfeleknek. Ilyen lehet például egy tájékoztató e-mail amennyiben változás van vagy akár csak ha valamit szeretnél közölni. Fontos: Ezzel a funkcióval szigorúan TILOS és GDPR rendelkezésbe ütköző cselekedet promóció témájú mailt kiküldeni!

Miután kiválasztottad a megfelelő funkciót, kattints a “Create a New Draft” gombra.

Itt megjelenik magának az emailnak a szerkesztése. Először is kattints a “Select Events” gombra, majd válaszd ki mely események jegyvásárlóinak akarsz mailt küldeni.

  • Válaszd ki, hogy mindenkinek, vagy adott eseményen belül csak egy speciális meghatározott jeggyel rendelkezőknek akarsz levelet küldeni
  • Adj meg egy mail címet, ami a feladóként fog szerepelni
  • Adj neki tárgyat
  • Szerkeszd meg az email tartalmát

Fontos: A megírt levelet lehetőség van sablonként elmenteni. Ehhez nem kell mást tenni, mint rákattintani a “Save as Template” feliratra.

Mikor beállítottunk mindent kattints a “Send to Recipients” feliratra hagyd jóvá és küldd ki az e-mailt.